Küpsetised  » Rullbiskviidid

Budapesti rull

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Üks Rootsi populaarsemaid küpsetisi, mida müüakse mitte ainult kondiitriärides, vaid ka supermarketites plastkarpi pakendatud portsjonitena.
Mikserda munavalged tugevaks vahuks. Lisa edasi mikserdades vähehaaval suhkur. Lõpeta vahustamine, kui vaht on veel niiske ja läikiv. Sega peenestatud pähklid ja jahu omavahel, puista vahu peale ja tõsta ettevaatlikult segamini. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta ahju keskmisel siinil 175° juures 15–20 minutit. Kummuta plaat lauale pandud küpsetuspaberile ja eemalda pealmine paber. Kui see jääb kinni, pintselda paberit külma veega. Kata tainaplaat kummulikeeratud ahjuplaadiga. Täidiseks mikserda koor suhkruga tugevaks vahuks. Lisa nõrutatud ja väikesteks tükkideks lõigatud aprikoosid (soovi korral ka kokteilikirsid). Määri segu jahtunud tainaplaadile ja rulli pikemast servast alates kokku. Paki paberisse ja hoia serveerimiseni külmas. Puista üle tuhksuhkruga ja kaunista šokolaadikastme või sulatatud šokolaadiga. Pikemaks säilitamiseks võid rulli panna ka sügavkülma. Sel juhul võta kook vähemalt 30 minutit enne serveerimist toatempetatuurile.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
J. 14.nov 2011 15:25
Väga hea, aga ma paneksin vahele ka hapukaid marju. Sellisel kujul on natuke liiga magus.
Heili 02.jaan 2010 21:31
Super!
1