Küpsetised  » Rullbiskviidid

Apelsini-kakaorull

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Rullis kasutatud ricotta põhiline maitseerinevus teistest kohupiimadest on magedus ehk hapu maitse täielik puudumine.
Vahusta munad ja suhkur tihedaks heledaks vahuks. Sega kartulijahu kakao ja küpsetuspulbriga ning sõelu munavahu peale. Sega läbi väga ettevaatlikult, suure lusikaga alt ülespoole tõstes. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta ahju keskosas 225º juures 5–7 minutit. Kummuta valmis plaat suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile ja eemalda küpsetamisel kasutatud paber. Suru ricotta läbi tiheda sõela ning lisa kuumas veevannis vedeldatud moos koos piimaga. Maitsesta vanillsuhkruga ning mikserda kohevaks. Määri jahtunud biskviidile. Keera plaat laiemast servast alates rulli, mähi paberisse ning lase jahedas kohas paar tundi maitsestuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
käthy 23.apr 2009 20:08
Nämma!:P ma olen maitsnud seda!minu vanaema Anette tegi!:D ime-
line.......
Liis 21.jaan 2009 13:55
Minu meelest oli hästi hea nii et taigna tegin samaguguse, aga täidiseks panin hoopiski maasikamoosi ja peale kakaov66ba :)
Biks 13.dets 2008 12:40
Tundub küll hea, sest minu arust on see ricotta väga maitsev. Proovin kindlasti ja kui olen ära proovinud, annan teada mis mina arvasin ;).
Jana 26.nov 2008 15:37
ei soovita , ei maitsenud .
NurrMarta 23.nov 2008 19:30
Rull mähitakse paberisse, et niiskus selle sees püsiks ja kook läbi imbuks. Kui oled koogi pärast täidise pealemäärimist rulli keeranud, siis keera koogirull selle all olnud paberisse ja pane külma. Ei midagi keerulist :)
supersidrun 23.nov 2008 17:47
Tahaksin seda rulli proovida, aga ma ei ole kunagi teinud sellist asja ja ei saa aru miks ma pean selle pärast veel mingisse paberrise panema?..ja kas lihtsalt nagu panen siis paberi peale, või kuidas ma mähin selle sinna paberi sisse?
1