Uudiskiri Instagram Facebook
 
Rullbiskviidid

Mango-kakaorull

Rullbiskviidid

Mango-kakaorull

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kui soovite mangorulli teha kohe, soovitame kindlalt eelistada kompotti. Poodides müüdavaid värskeid vilju tuleks hoida mitu päeva toatemperatuuril, enne kui need täielikult küpsevad ja saavutavad õige maitse.

üle 60 min

Retsept
4 tk Muna
1.5 dl Suhkur
1 dl Jahu
0.5 dl Kakaopulber
1 tl Küpsetuspulber
TÄIDIS
400 g mangokompott
2 dl Vahukoor
3 sl Suhkur
PINNALE
0.5 dl Kookoshelbed
Mikserda munad suhkruga heledaks kohevaks vahuks. Sõelu peale omavahel segatud kuivained ja tõsta suure lusikaga alt ülespoole ettevaatlikult segamini. Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 225° juures 6–8 minutit. Pane lauale uus küpsetuspaber ja puista sellele kookoshelbed. Kummuta tainaplaat küpsetuspaberile, koori kasutatud paber ettevaatlikult maha ja lase põhjal jahtuda. Vahusta koor suhkruga. Lõika põhjalikult nõrutatud mango pisikesteks tükkideks ja sega vahu hulka. Määri täidis jahtunud põhjale ja keera pikemast servast rulli. Hoia paberisse mähitult paar tundi külmas.

KOMMENTAARID

DjaJ 13.mai 2012 19:55
Tõesti väga maitsev. Juba teine järjestikune (sedakorda küll virsikutega) seisab juba külmas. Pealekauba vägagi lihtne teha ka! Nämm :)
Merliiin 30.jaan 2011 16:15
Väga hea rull sai. Maitsev ja õhuline biskviit ning ilus välimus. 5
nämmnämm 14.sept 2009 21:45
tegin ära, väga maitsev tuli kuigi jahm seda mangokompotti saab asendada teiste kompottidega soovitan :)
küpsetaja 16.veeb 2009 11:56
kuna mangokompotti hetkel poes polnud, ostsin virsiku oma ja see oli päris hea. SOOVITAN :):Y
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes