Küpsetised  » Rullbiskviidid

Šokolaadirull vaarikatega

Keskmine hinne: 3.85 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Õhuline šokolaadirull hapuka vaarikašokolaadikreemiga ei jäta kedagi ükskõikseks. Suvel valmista rull värskete vaarikate, muul ajal külmutatud marjadega.
Kogus: 12 portsjonit
Vahusta munad suhkruga kohevaks vahuks. Sega omavahel kakao, küpsetuspulber ja kartulijahu ning sõelu munavahu hulka. Sega ettevaatlikult. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ja vala peale tainas. Küpseta 250° juures 5 minutit. Kummuta biskviit teisele, suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile. Tõmba pealmine paber ettevaatlikult ära, keera allesjäänud paberiga koos rulli ja lase puhta rätiku all jahtuda. Sulata šokolaad veevannil ja sega kohupiimaga. Vahusta koor ja sega hulka. Lõpuks lisa vaarikad. Määri kreem lahtirullitud biskviidile ja keera rulli. Enne lahtilõikamist lase hetke seista jahedas.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 13.nov 2016 20:27
Väga maitsev, ainult rull kipub katki minema täidise lisamisel.
maiu 28.juuli 2013 16:48
Küpsetasin põhja retsepti järgi aga kuna olid väikesed munad siis panin neli muna. väga ilusti tuli välja. täidise tegin tunde järgi maitsestamata kohupiimast, vahukoorest ja valgest sokolaadist. vaarikaid lisasin sutsu rohkem. mega hea rull tuli. kindlasti proovige
Kodukana 09.mai 2011 07:37
Tegin minagi eile ainult,et teise taignaga,sest polnud kartulijahu. Tegin siis sellise taigna : 4 muna,1,5dl suhkur, 2dl jahu, 1,5tl küpsetuspulber ja 3sl kakaod. Täidis oli täitsa hea ja võib vast teha ka teiste marjadega. See 1dl suhkrut,millest siin jutt käib jäi mul üldse kasutamata ja ei olnud ei liiga hapu ega liiga magus-täpselt paras. Jätan retsepti meelde ja teen veel.
Eve 16.veeb 2011 15:01
olen seda rulli teinud korduvalt, täpselt retsepti järgi ja hapude vaarikatega ning suhkur ikka täidisesse. Tulemuseks on väga väga maitsev rull !
padajakatel 11.mai 2010 11:32
mina tegin sama koogi 6 suure munaga, 3 tundus lihtsalt liiga vähe selle kuivainete koguse jaoks. Tuli välja superhea :)
akodanik 24.apr 2010 11:22
olen midagi taolist teinud ja väga väga hea oli.:):):Y
Oliiv 31.märts 2010 17:48
olen teinud 2 korda sarnast rulli-täidiseks ainult hapukoor (külmutatud)vaarika-
tega...hea oli
... 29.jaan 2010 17:29
Mina panin täidisesse vahukoore asemel hapukoore ja sai parajalt magus ;)
NurrMarta 20.aug 2009 20:49
maani - täna on küll juba "homme", nii et liiga hilja vastata, Sul kindlasti juba endal kogemus käes. Kui magus tundus? Ma arvan, et kui kõhkled, siis peaks ehk kreemi enne ilma suhkruta valmis tegema ja maitsma, vajadusel saab (tuhk)suhkrut kasvõi laialimääritud täidisele veel lisaks raputada. Aga võimalik, et autor on teinud kooki näiteks külmutatud vaarikatega, mis on sulanult lihtsalt hapumad. Magusate vaarikatega ei kulugi ehk niipalju suhkrut ära.
maani 19.aug 2009 19:49
ohh, tahan ka homme külalistele teha, ei teagi nüüd, kuidas õnnestub selle suhkruteema pärast. Kui keegi kommenteeriks, mis värk selle suhkruga on siis?
ämblik naine 03.aug 2009 18:39
Tegin ka seda,ei pannud vahukoore sisse suhkurt ja tuli parajalt magus.Ei tea kuhu see 1 dl siis läheb,küpsetuspabe-
rile igatahes küll nii palju ei lähe.Ja veel seda ,et täidist tuli liiga palju,teen teise koogi veel.Muidu väga hea.
Arete 01.aug 2009 17:53
Retseptist jääb segaseks,kas see 1 dl suhkrut läheb täidise sisse või on see mõeldud teise küpsetuspaberi peale raputamiseks.Ise panin täidisesse.Muidu hea kook,aga täidis tuli jube magus.Kui suhkur on mõeldud täidisesse,siis seda sinna sisse ei paneks.
1