Uudiskiri Instagram Facebook
 
Rullbiskviidid

Rabarberirull

Rullbiskviidid

Rabarberirull

Kristiina Lehola Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Priit Grepp
Vanillipuding sobib hästi rullbiskviidisse kreemiks.

40-60 min

Retsept
5 tk Muna
5 spl Suhkur
5 spl Jahu
KATE
200 g Rabarber
1 spl Suhkur
2 tl Kaneel (jahvatatud)
TÄIDIS
500 g Vanillipuding
100 g Kookoshelbed (röstitud)
Tuhksuhkur (kaunistamiseks)
Koori ja tükelda rabarber. Valmista tainas (vahusta munakollased suhkruga ja lisa juurde tugevaks vahuks vahustatud munavalged) ja vala õlitatud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sega rabarberitükid kaneeli ja suhkruga ning laota ühtlaselt tainale. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 10 minutit. Tõsta suhkruga üleraputatud küpsetuspaberile ja eemalda biskviidi küljes olev küpsetuspaber. Kata rätikuga või keera rulli ja lase jahtuda.
Sega vanillipuding ja kookosehelbed. Laota täidis ühtlase kihina biskviidile ja keera rulli. Sõelu rullile tuhksuhkrut.

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 26.mai 2014 07:22
Lisasin retsepti juurde taina valmistamise lühijuhise. See sõnastus oli tõesti veidi ebatäpne.
Anu 23.mai 2014 12:33
Ei õnnestunud üldse. Tainas ei kerkinud ahjus. Eks ma ise ka süüdi natuke. Järgin alati juhiseid väga täpselt ja see saatuslikuks saigi. Ehk oleks vahustades tulemus parem olnud.
Kristiina Lehola 29.juuli 2011 19:56
Nüüd on kätte jõudnud aeg,et kasutada rabarberi asemel punaseid ja mustisõstraid!
Oravake 06.juuni 2011 21:54
See rullbiskviit on eriti maitsev järgmisel päeval.
Heli 02.juuni 2011 15:40
Tänan.
siirikirikal 02.juuni 2011 11:02
Helile: Kohupiimatäidist siin rullbiskviidis kasutatud pole. Vanillipuding, mida Kristiina kasutas, oli Tere oma ja mida ta ka kindlalt soovitas. Kuna osad meil müüdavad pudingid on liialt vedelad, siis need selle magusa suvekoogi täidiseks ei sobi.
siirikirikal 01.juuni 2011 10:34
Ootan retsepti autorilt hetkel vastust, millist pudingut tema täpselt kasutas. Aga kreemi heledus võib tulla ka hoopis pildi tegemise ajal kasutatud valgustusest...
Heli 01.juuni 2011 10:01
Kust leida sellist valget pudingut mis pildiloleva rulli vahel on??? Olen kohanud ainult kollaseid vanillipudinguid. Pildilt tundub, et tegemist on hoopis kohupiimatäidisega. Ootan vastust mitte kommentaari kustutamist!
siirikirikal 01.juuni 2011 09:01
Rullbiskviit peaks olema täiesti maha jahtunud, enne kui kreem sinna vahele määrida. Ja see rullbiskviit on tõepoolest koheselt serveeritav, et valmispuding temperatuuri kõikumistest ei vedelduks. Soovitaks siin ka proovida hoopis isetehtud keedukreemi http://www.toiduta-
re.ee/retsept.php?i-
d=9424
TS 01.juuni 2011 08:44
Proovisin, ei õnnestunud. Pudingut on taigna jaoks liiga palju, kuidagi kohutavalt vedel jäi. Ma ei tea, mis ma valesti tegin, kuigi biskviidi ma tegin ikka nii, et munavalge kõvaks vahuks ja munakollased eelnevalt suhkruga kogel-mogeliks ning siis jahu hulka. Valmis ilusti. Maitse ei olnud ka eriline, kuna puding on liiga magus ja kunstliku maitsega. Pildil näeb ilus välja :)
Anneli 31.mai 2011 16:04
ahvatlev*
Anneli 31.mai 2011 16:04
Tundub ahvtalev, homme proovin teha :)
fibit 28.mai 2011 19:09
Viimase aja huvitavaim maitseelamus, mida saab väga kergelt ja kiirelt valmistada.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes