Küpsetised  » Rullbiskviidid

Šokolaadi-kohupiimarull

Keskmine hinne: 3.58 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Üks vastupandamatu šokolaadirull kirsivuntsidele.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Sulata veevannis olevas anumas tükeldatud šokolaad. Eralda munakollased munavalgetest. Vahusta munakollased suhkruga heledaks vahuks ja sega juurde sulatatud šokolaad. Vahusta munavalged kõvaks vahuks ja sega mitmes jaos ülejäänud tainasse. Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud küpsetusplaadile ning küpseta 180-kraadises ahjus 15 minutit. Kummuta teisele küpsetuspaberile ja lase jahtuda. Täidise jaoks vahusta 35% koor, sega juurde kohupiim, suhkur, vanillsuhkur ning sulatatud ja nõrutatud kirsid. Määri täidis põhjale, kuid jäta servadest 2 cm vabaks, muidu valgub täidis rullikeeramisel välja. Keera tihedalt rulli ja siis küpsetuspaberisse. Hoia enne serveerimist vähemalt pool tundi külmkapis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
d2tuuli 19.okt 2012 19:21
Päris huvitav ja maitsev. Põhi kisub rulli keerates küll katki minema, aga küpsetuspaberi abil keerates jääb ikkagi ilus rull ning külmkapis seistes jääb rullbiskviidi silindrikujuline vorm kenasti püsima. Kindlasti annaks lihtsama vastupanu teed minnes ka kihilise koogi sellest teha. Soovitan proovida!
Küpsetaja 24.apr 2012 16:13
Ei lisanud ja tuli täitsa biskviidi moodi
ketu 24.märts 2012 18:31
tekkis sama küsimus jahu kohta ??
Küpsetaja 20.märts 2012 18:47
Imemaitsev! Tegin kaks korda, mõlemal korral tuli hoopis plaadikook, kuna rulli keerata oli võimatu. Tainast on liiga palju, ei mahtunud plaadile õieti äragi, tuli liiga paks.
katu 18.nov 2011 14:17
Kas taignasse jahu ei lisatagi?
1