Küpsetised  » Rullbiskviidid

Beseerull mascarpone ja marjatäidisega

Keskmine hinne: 3.21 Allikas: Oma Maitse Autor: Eva Palu
Kogukam rull kreemise mascarpone ja suvise rabarberi-maasikatäidisega. Kogus 8 kuni 10 lõiku.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Vahusta munavalged pehmeks vahuks, lisa järk-järgult 300 g suhkrut ja mikserda parajalt tugevaks. Klopi käsitsi segades sisse sidrunimahl ja maisitärklis. Määri saadud segu 30 x 40 cm suurusele küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 175-kraadises ahjus 20 minutit.
2. Võta beseeplaat ahjust ja tõsta ettevaatlikult teisele küpsetuspaberile. Näpi küpsetamisel kasutusel olnud paber ära ja lase beseel täielikult maha jahtuda.
3. Hauta tükeldatud rabarberit 1 dl suhkrust ja 0,5 dl veest tehtud siirupis madalal kuumusel 5 minutit. Aseta sõelale nõrguma ja jahtuma. Tükelda maasikad. Klopi mascarpone 0,5 dl suhkru ja kohupiimaga ühtlaseks massiks.
4. Kui beseerull on jahtunud, määri sellele mascarpone-kohupiimasegu. Aseta sinna peale maasika- ja rabarberitükid ning keera küpsetuspaberi abil rulli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa