Uudiskiri Instagram Facebook
 
Rullbiskviidid

Ricotta-rull viinamarjadega

Rullbiskviidid

Ricotta-rull viinamarjadega

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtne puhas maitse võlub alati. Mugavam perenaine saab kasutada poest ostetud biskviidirulli.

20-40 min

20 minutit + 6–8 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
BISKVIIDIRULL
4 tk Muna
1.5 dl Suhkur
5 spl Kartulitärklis
1 dl Nisujahu
1 tl Küpsetuspulber
TÄIDIS
250 g Ricotta
1 dl Maitsestamata jogurt
1.5 dl Vahukoor
1 dl Suhkur
400 g Viinamarjad
Tuhksuhkur (pealeriputamiseks)
1. Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks, sõelu hulka kartulitärklis ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Sega läbi ja kalla küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

2. Aja ühtlaselt laiali ja küpseta 225-kraadises ahjus 6–8 minuti jooksul helepruuniks.

3. Mikserda ricotta suhkruga kreemjaks. Vahusta koor ja sega ricottaga. Lõika viinamarjad pooleks. Määri ricotta-kreem biskviidile ja lao peale poolitatud viinamarjad.

4. Keera rulli. Raputa peale tuhksuhkrut.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes