Küpsetised  » Rullbiskviidid

Ricotta-rull viinamarjadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Lihtne puhas maitse võlub alati. Mugavam perenaine saab kasutada poest ostetud biskviidirulli.
Valmistusaeg: 20-40 min

20 minutit + 6–8 minutit ahjus

Kogus: 12 portsjonit
1. Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks, sõelu hulka kartulitärklis ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Sega läbi ja kalla küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

2. Aja ühtlaselt laiali ja küpseta 225-kraadises ahjus 6–8 minuti jooksul helepruuniks.

3. Mikserda ricotta suhkruga kreemjaks. Vahusta koor ja sega ricottaga. Lõika viinamarjad pooleks. Määri ricotta-kreem biskviidile ja lao peale poolitatud viinamarjad.

4. Keera rulli. Raputa peale tuhksuhkrut.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa