Küpsetised  » Rullbiskviidid

Rullbiskviit šokolaadikreemiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Valmistusaeg: 40-60 min
Valmista kõigepealt shokolaaditäidis. Murra shokolaad tükkideks ning pane koos 2 sl veega kaussi. Aseta kauss vaevukeeva veepoti kohale ja soojenda, kuni shokolaad on sulanud.
Siis sega puulusikaga ühtlaseks. Klopi munakollased omavahel ja siis lisa soojale shokolaadisegule. Lase veidi jahtuda, siis lisa kõvaks vahustatud munavalged. Kata kauss toidukilega ja pane tunniks ajaks külmkappi.
Nüüd valmista biskviittainas. Pane munakollased kausiga kuuma vee kohale ja vahusta, kuni segu hakkab paksenema. Lisa suhkur ja klopi, kuni segu kergelt pakseneb - ära liialt paksuks vahusta. Sega ettevaatlikult juurde kakaopulber ning seejärel poolkõvaks vahustatud munavalged. Kalla segu küpsetuspaberiga vooderdatud 18 x 30 cm koogivormi. Küpseta 180-kraadise ahju keskosas 20-25 minutit, kuni biskviit on nõtke ja kohev. Võta ahjust välja ja lase ahjuplaadil jahtuda (biskviit tõmbub jahtudes kokku!). Kui biskviitpõhi on peaaegu jahtunud, kummuta see tuhksuhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile. Eemalda biskviidilt küpsetuspaber ja kata biskviit shokolaadikreemiga või kastanipüreega. Vahusta rõõsk koor ja määri shokolaadikreemile. Keera kook ettevaatlikult rulli ja lõika viiludeks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
järvi 13.nov 2010 22:46
Proovin ka seda teha , pole varem teinud
Silver 09.nov 2010 19:19
Viib jah:D:D:D
Mari 21.veeb 2009 12:46
Väga hea kook viib keele alla!:)
1