Uudiskiri Instagram Facebook
 
Rullbiskviidid

Kirsi-kohupiimarull

Rullbiskviidid

Kirsi-kohupiimarull

Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Kirsi-kohupiimatäidisega rullbiskviit.
Retsept
4 tk muna
2 dl suhkur
1 dl nisujahu
1 dl tärklis
1 tl Küpsetuspulber
300 g *kohupiimapasta
1 dl paksem hapukoor või Rama Creme Fraiche
0.5 dl suhkur
2 tl vanillsuhkur
2 dl kirsimoos
Vahustage munad suhkruga valgeks vahuks. Lisage ettevaatlikult segades hulka küpsetuspulbri ja tärklisega segatud jahu. Valage taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja tõmmake suure noaga ühtlaseks. Küpsetage ahjus 200°C juures 10 minutit. Valmis biskviit kummutage kandikul olevale suhkruga üleraputatud küpsetuspaberile. Määrige soe biskviit moosikihiga ja seejärel kokkusegatud kohupiimakreemiga (või vastupidi: kohupiimakreem alla ja moos peale). Keerake biskviit küpsetuspaberi abil rulli, ühenduskoht jäägu allapoole. Enne serveerimist hoidke biskviiti pool tundi kuni tund jahedas, et see maitsestuks.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree