Küpsetised  » Rullbiskviidid

Kirsi-kohupiimarull

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita
Kirsi-kohupiimatäidisega rullbiskviit.
Vahustage munad suhkruga valgeks vahuks. Lisage ettevaatlikult segades hulka küpsetuspulbri ja tärklisega segatud jahu. Valage taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja tõmmake suure noaga ühtlaseks. Küpsetage ahjus 200°C juures 10 minutit. Valmis biskviit kummutage kandikul olevale suhkruga üleraputatud küpsetuspaberile. Määrige soe biskviit moosikihiga ja seejärel kokkusegatud kohupiimakreemiga (või vastupidi: kohupiimakreem alla ja moos peale). Keerake biskviit küpsetuspaberi abil rulli, ühenduskoht jäägu allapoole. Enne serveerimist hoidke biskviiti pool tundi kuni tund jahedas, et see maitsestuks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa