Küpsetised  » Rullbiskviidid

Mandlirull

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Stiil Autor: Paprika
Rullbiskviit, mille saad juba eelmisel päeval valmis teha, enne, kui külalised saabuvad.
Valmistusaeg: üle 60 min
4 muna
4 sl suhkrut
1 tl riivitud apelsinikoort
3 sl jahvatatud mandleid
3 sl jahu
1 tl küpsetuspulbrit

Täidis:
3 sl vett
1 sl zhelatiini
2 dl vahukoort
1 sl tumedat rummi
2 munarebu
2 sl suhkrut
1 dl magusat valget veini

Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks. Lisa apelsinikoor ning sõelu hulka ühendatud kuivained. Sega ja vala seejärel tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 200 kraadi juures ahjus 8-10 minutit. Tõsta biskviit suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile ning eemalda ettevaatlikult pealmine paber. Keera biskviit kohe rulli ja jahuta. Vahusta munarebud suhkruga ning lisa vein. Kuumuta segu veevannil kuni selle tihenemiseni, jätka vahustamist külmaveevannil kuni segu jahtumiseni. Lisa ettevalmistatud zhelatiin ja lõpuks rummiga vahustatud koor. Määri tarduma hakkav kreem jahtunud ja lahtirullitud biskviidile. Rulli tagasi kokku ning hoia kuni serveerimiseni jahedas (vähemalt 2 tundi).
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa