Küpsetised  » Rullbiskviidid

Kohupiima-vaarikarull

Keskmine hinne: 2.38 Allikas: 100 rooga
Suvisel ajal kasuta suuremat kogust vaarikaid, talvel külmutatutena aga vähem, kuna marjad on hapumad.
Kogus: 8 portsjonit
Kuumuta ahi 200°C-ni. Vahusta munad suhkruga. Sõelu hulka eelnevalt segatud kuivained. Määri tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 10 minutit. Kummuta biskviit teisele, suhkruga kaetud küpsetuspaberile. Koori ahjus olnud paber ettevaatlikult maha. Keera tainas koos uue paberiga rulli ja jäta jahtuma. Täidise tegemiseks vahusta vahukoor suhkruga ning sega kohupiima ja vaarikatega. Määri täidis jahtunud põhjale ning keera paberi abil rulli. Keera rull paberisse ja lase 15-30 minutit maitsestuda. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.
Kui soovid tervislikumat maiust, saad seda maitsvat kohupiimarulli valmistada ka ainult kohupiimapastaga. Soovitatav on aga lisada kohupiimatäidisesse ka vahukoort, saad õhulisema rulli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
:) 12.dets 2012 17:30
Mina asendasin täidises vaarikad jõhvikatega ja väga nämma. Samas panin ainult 300g kohupiimapastat ja muud nagu kirjas, aga ika jäi mul umbes pool täidist üle. Seega järgmine kord panen arvatavasti ainult 200g pastat :)
Rellu 07.nov 2012 16:59
hinne ka
Mailika 13.märts 2012 19:31
Tegin ka täna selle.Kõik õnnestus ,aga seda täididt oli liiga palju,panin pool.
Heli 03.veeb 2012 10:35
Biskviit tuleb veel kuumalt rulli keerata seepärast, et jahtunult ei anna see enam katki minemata end vormida. Rullitud ja mahajahtunud biskviidirulli saab aga hõlpsasti täidisega katta ja siis uuesti kokku rullida. Julgen vastu vaielda. Kondiitritsehhides ei keerata biskviiti kusagil rulli ja ei lagune ta midagi. Ise pole ka kunagi ennem täidise panekut rullinud. Kui lagunema hakkab on viga biskviidis-kas liiga kaua küpsetatud või jahu liiga palju. Alati saab ju niiske paberi alla biskviidi jahtuma panna või siis ennem täidist immutada ja rulli keeramine läheb peale jahtumist ludinal.
Viu 02.veeb 2012 21:44
Tuli jubedalt rullbiskviidi isu ja tegin selle retsepti järgi, kuid täidise asemel panin pohlamoosi (magus sisu mulle ei meeldi :D), et oleks hapukam kook ja väga hea tuli. Selle tegemine võttis aega 15 minutit ja söömine 5 minutit :D
aliciana 30.jaan 2012 15:45
Hm, tegin täna jälle ja ma ei tea, mis eelmisel korral valesti läks, aga täna tuli väga hea välja ..Teen teinekordki ;)
aliciana 29.sept 2011 13:28
ei jäänud samuti rahule, biskviit liiga "tärklisene" ja lõigates täidis tuleb otsast suures koguses välja, taldrikult nägi päris plägane välja.. õnneks laps sõi ära
maria 27.apr 2011 17:27
Minul jäi biskviit kõva, mitte pehme ja õhuline. Lisaks küpses ka väga ebaühtlaselt, s.t mõnest kohast jäi õhuke ja mõnest kohast kerkis, mis hirmus. Samuti ei olnud võimalik ilusasti rulli keerata. Üsna käkk tuli välja kahjuks.
Päike 23.märts 2011 10:52
Tõesti superhea ja polegi keeruline teha nagu alul kartsin. Aga nõustun eelkõnelejatega, et täidist liiga palju nende kogustega. Osa tuleb niisama ära süüa:)
siirikirikal 22.märts 2011 08:51
Biskviit tuleb veel kuumalt rulli keerata seepärast, et jahtunult ei anna see enam katki minemata end vormida. Rullitud ja mahajahtunud biskviidirulli saab aga hõlpsasti täidisega katta ja siis uuesti kokku rullida.
Päike 21.märts 2011 16:51
Pole enne teinud ja ei mõista miks tuleb see enne täidise panekut veel rulli keerata. Kas ta niisma pannil ei või jahtuda. Muretsen just et kas ta hiljem katki ei purune kui lahti ja kokku uuesti rullin???
Kata 11.märts 2011 18:27
Väga hea rullikas tuli. Teinekord proovin kindlasti teiste marjadega ka. Soovituseks esmakordsele tegijale: taina võiks suurele plaadile panna. Mul jäi natuke paks, aga maitse on niii hea, et ei sega kedagi :)
arxitibi 21.veeb 2011 14:17
Minu elu esimene rull ja tuli maitsev. Natukene liialt jokutasin rullikeeramisega, seega tainas natukene murenes, aga imelihtne oli kogu see protsess. Paberist kokaraamatus kannab see nimetust Kohupiima-
vaarikarull.
Rutzik 06.veeb 2011 18:31
sain just valmis ja minul tuli seda täidist küll meeletust palju..ja ma panin niigi vähem kohupiimapastat 300 g..aga maitse tundus täitsa hea olevat, vb natuke kuiv..aga ta peab mul maitsestuma ka veel natukene :P
eedu 28.sept 2010 19:58
Tegin ja lihtsalt meeletult maitsev ja tuli suurepäraselt välja:Y
nennu 05.aug 2010 17:57
tegin nii nagu öeldud ja väga maitsev,eriti järgmisel päeval:)
tiiu 26.juuli 2010 08:19
...mõtlen siin, et kuidas saab neljast munast teha nii suure rullbiskviidi, et kogu see täidis vahele mahub? ...ja milleks panna kartulijahu, see teeb ju kuivaks...
hedy 22.juuli 2010 20:07
Olen seda rullbiskviiti teinud juba kolm aastat koikvoimalike täidistega(vaarika,-
mustika,mustsostra,-
virsiku jne) ja väga hea on iga täidisega
werthkl 27.apr 2010 17:12
nii hää kook
1