Küpsetised  » Saiad-leivad

Lihtne ricotta-odrajahukarask

Keskmine hinne: 2.3 Allikas: Estover Autor: Kristel Vokk
Karaskid on eriti maitsvalt soojalt ja taluvõiga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Sega ricotta, piim, muna, sool ja suhkur. Sega mõlemad jahud soodaga ja lisa tainale. Viimasena lisa õli. Sega kõik ühtlaseks. Kasuta kas lahtikäivat koogi-, tavalist keeksivormi või leivavormi. Leivavormist on karaskit lihtne kätte saada, kui kasutad vormi sees küpsetuspaberit. Vala tainas koogivormi ning küpseta 180 kraadi juures 30-40 minutit või kuni karask on pealt kenasti pruun. Keeksi- ja leivavormis küpseb karask pisut kauem, umbes 45 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa