Küpsetised  » Saiad-leivad

Näkileivad tilliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Leivad, saiad, sepikud Autor: Pille Enden
Krõbedad leivad maitsevad hästi nii või kui ka toorjuustuga. Säilitada tuleks neid kuivas õhurikkas kohas, näiteks paberkotis.
Valmistusaeg: üle 60 min

+ 8 kuni 10 minutit ahjus

Lahusta pärm käesoojas vees. Lisa sool, sinepiseemned ja hakitud till. Ühenda jahud ja sõtku vedeliku hulka. Lase tainal 1,5–2 tundi rätiku all kerkida. Kuumuta ahi 250 kraadini. Kummuta tainas rukkijahuga kaetud lauale. Jaga 8–9 osaks ja rulli jahu abiga ümmargusteks õhukesteks, näiteks 0,5 cm paksusteks leibadeks. Tõsta jahusele ahjuplaadile ja torka kahvliga augud sisse. Küpseta ahju keskosas 8–10 minutit, kuni leivad
on saanud kauni värvi ja tunduvad kuivana. Jahuta ja kuivata ilma rätikuta.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa