Küpsetised  » Saiad-leivad

Juustu-tüümianitäidisega sai

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Soe tüümiani ja juustu maitsega sai sobib hästi hernesupi lisandiks. Juustuks vali mõni tugevamaitseline sort.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistuseks 15 min + kerkimiseks 1,5 tundi + küpsetamiseks 25– 30 min

Hõõru pärm suhkruga vedelaks, lisa õlu, vesi, sool ja või. Sõtku hulka jahud ja kliid. Lase tainal tund aega rätiku all kerkida. Rulli kaheks umbes 35 x 20 cm ristkülikuks. Raputa tainale riivjuustu ja tüümiani. Keera tihedalt rulli ja keera rull sõlmeks. Tõsta tainas ahjuplaadi küpsetuspaberile ja lase veel pool tundi rätiku all kerkida. Määri kerkinud saiad pealt õllega ja raputa peale riivitud juustu. Pane ahju põhja nõu kuuma veega.
Küpseta 225-kraadises ahjus 25–30 minutit.

Vaata hernesupi retsepti SIIT.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa