Uudiskiri Instagram Facebook
 
Saiad-leivad

Vallatud pitsarullid anšoovisega

Saiad-leivad

Vallatud pitsarullid anšoovisega

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Pitsarullid on efektne külalisteroog väikese dringi kõrvale. Eriti head maitsevad need valge veini kõrvale. Rullid on parimad samal päeval, kuid õhukindlasse karpi pakituna on need head ka järgmisel. Rullide täidises olev anšoovis ei hakka maitses domineerima, kuid sobib Parmesani juustuga imehästi kokku.

kuni 20 min

Retsept
1 suur küüs Küüslauk
1 kimp Pune
3 tk Anšoovisefilee
75 g Või (toasoe)
100 g Parmesan (riivitud) v. muu kõva juust
Meresool
1 kogus Pitsatainas
Peenesta küüslauguküüs, haki pune ja anšoovisefileed. Sega toasooja või ja 1 dl Parmesaniga ühtlaseks seguks. Rulli tainas suureks plaadiks ja määri täidis peale. Riputa peale ülejäänud Parmesan. Keera tainas tihedalt rulli ning lõika õhukesteks viiludeks. Tõsta viilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja maitsesta meresoolaga. Küpseta 250kraadises ahjus mitmes jaos, iga portsu 5–10 minutit (kuldkollase värvuseni). Kogus 40-50 tükki.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes