Küpsetised  » Saiad-leivad

Vallatud pitsarullid anšoovisega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Pitsarullid on efektne külalisteroog väikese dringi kõrvale. Eriti head maitsevad need valge veini kõrvale. Rullid on parimad samal päeval, kuid õhukindlasse karpi pakituna on need head ka järgmisel. Rullide täidises olev anšoovis ei hakka maitses domineerima, kuid sobib Parmesani juustuga imehästi kokku.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Peenesta küüslauguküüs, haki pune ja anšoovisefileed. Sega toasooja või ja 1 dl Parmesaniga ühtlaseks seguks. Rulli tainas suureks plaadiks ja määri täidis peale. Riputa peale ülejäänud Parmesan. Keera tainas tihedalt rulli ning lõika õhukesteks viiludeks. Tõsta viilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja maitsesta meresoolaga. Küpseta 250kraadises ahjus mitmes jaos, iga portsu 5–10 minutit (kuldkollase värvuseni). Kogus 40-50 tükki.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa