Uudiskiri Instagram Facebook
 
Saiad-leivad

Juustune küüslaugusai

Saiad-leivad

Juustune küüslaugusai

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Küüslaugu ja tüümianiga maitsestatud saial on peal krõbedaks küpsenud juust. Serveeri soojalt või või toorjuustuga. Kogus 12 lõiku.

üle 60 min

Ettevalmistus 25 min + kerkib 1 tund + ahjus 30 min

Retsept
15 g Pärm
3 dl Vesi
2 sl Oliiviõli
2 sl Vedel mesi
6 dl Nisujahu
1 tl Sool
2 küünt Küüslauk
25 g Või
100 g Riivjuust
Tüümian
1. Lahusta pärm käesoojas vees, lisa õli ja mesi. Sega hulka jahu ja sool. Sõtku jahusel laual umbes 5 minutit. Mätsi tainas umbes 25 x 25 cm ruuduks ja pane sama suurde vormi küpsetuspaberile.

2. Sega purustatud küüslauk ja pehme või ning määri tainale. Raputa peale riivjuust ja tüümianilehed. Kata rätikuga ja lase soojas kohas tund aega kerkida. Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes