Küpsetised  » Saiad-leivad

Tosca saiad

Keskmine hinne: 1.31 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Pehmed magusad saiad valmivad üsna kiiresti, nädalavahetuse hommikuks või pärastlõunase kohvi kõrvale on see magus suutäis oodatud. Kous 16 kuni 20 tükki.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistus 20 min + kerkib 1 tund + ahjus 13 min

1. Sega jahu, suhkur, jahvatatud kardemon ja sool. Lahusta pärm käesoojas piimas, sega muude ainete hulka ja sõtku ühtlaseks. Lisa sõtkumist jätkates pehme või. Rulli tainas jahusel laual umbes 35 x 50 cm õhukeseks plaadiks.

2. Vahusta täidise jaoks või suhkruga, määri tainale. Keera tainaplaat rulli, lõika 16–20 viiluks. Pane viilud paberist muffinivormidesse, lõikepind üleval. Lase saiadel soojas tund aega kerkida.

3. Küpseta 225-kraadises ahjus 5 minutit. Mõõda katteained kastrulisse, kuumuta keemiseni, määri poolküpsetele saiadele. Küpseta veel 8 minutit ehk kuni saiad on pealt kuldpruunid.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa