Küpsetised  » Saiad-leivad

Kuuseriisikakaraskid

Keskmine hinne: 4.16 Allikas: Soome
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 12 portsjonit
Haki seened. Leota pärm leiges vees. Lisa taignasse seened, sool, mesi ja mitmeviljajahu. Sõtku taigen nisujahuga pehmeks ja lisa kõige lõpuks õli. Lase taignas rahus kerkida. Moodusta taignast jahusel küpsetamislaual latt, jaga see 12 tükiks, veereta neist ümmargused pallid ja suru või rulli neist õhukesed karaskikettad. Lase ketasetel kerkida, torka neid kahvliga, määri soovi korral õliga ja küpseta 225°C juures praeahjus umbes 15 minutit. Määri karaskitele hakitud seente, maitseainete ja küüslauguga maitsestatud võiet.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa