Uudiskiri Instagram Facebook
 
Saiad-leivad

Õunaleivakesed

Saiad-leivad

Õunaleivakesed

Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Õunaleivakesi serveeri soojalt koos või ja juustuga.

40-60 min

Retsept
portsjonile
50 g või
3 dl nisujahu
1 dl grahamjahu
1 tl sool
3 tl Küpsetuspulber
2 dl hapukoor
2 tk riivitud õun
määrimiseks muna
Sulata ja jahuta või. Sega omavahel jahud, sool ning küpsetuspulber. Lisa jahusegule hapukoor, seejärel sulatatud või ja riivitud õunad. Jaga tainas ahjuplaadil küpsetuspaberi peale kaheks osaks. Vormi neist jahuste kätega ümmargused ja siledad leivad. Jaga leivad noaga neljaks tükiks, määri pealt munaga ning küpseta ahjus 225°C juures 20-30 minutit. Serveeri soojalt koos või ja õhukeste juustuviiludega.

KOMMENTAARID

elenora 17.okt 2005 10:51
Üllatavalt head ja väga lihtne valmistada. Sobilikud sügisestel nädalavahetustel hommikueineks koos tee või piimaga.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes