Uudiskiri Instagram Facebook
 
Tainad

Muretainas kohupiimaga

Tainad

Muretainas kohupiimaga

Eva Palu Toidutare
PrindiSoovita sõbrale
Kohupiimaga tainas on võrreldes kalssikalise muretainaga rasvavaesem, ent maitselt ja tekstuurilt väga hea. Tainast on võrreldes n-ö tavalise muretainaga raskem töödelda ja see tahab ahjus ka pisut pikemat aega küpseda.

kuni 20 min

+ 2-3 tundi külmikus tõmbamiseks

Retsept
150 g Kohupiim (kuivem variant)
150 g Või
150 g Nisujahu
0.5 tl Sool
Haki külm või ja näpi see nisujahu-soola segu sisse. Lisa kohupiim ja mätsi ühtlaseks tainaks. Kata kilega ja pane 2-3 tunniks külmkappi.

VAATA RETSEPTI: Peedipirukas kohupiima-muretainast põhjal

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga