Küpsetised  » Tainad

Magus muretainas korvikestele ja küpsistele

Keskmine hinne: 3.15 Allikas: Toidutare Autor: Eva Palu
Korvikesed, küpsised ja koogipõhjad saavad rutem valmis, kui tainas juba tehtud. Seepärast tee tainast kohe topelt ning pane osa lihtsalt oma järge ootama.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 2 tundi taina tõmbumiseks külmikus

Kogus: 1 portsjon
1. Vahusta toasoe või suhkruga kreemiseks ja heledaks massiks. Kõige mugavam ja kiirem on seda teha mikseri abiga. Lisa muna ja vahusta veel paar minutit. Sega jahu soolaga ning lisa kahes osas või-muna massile. Sega täpselt nii palju, et tainas oleks ühtlane ja elastne.
2. Mässi tainapall kilesse ja pane vähemalt paariks tunniks külmkappi tahenema. Tainas säilib külmkapis paar nädalat.

Vaata retsepti: Šokolaadi-pähklitäidisega korvikesed
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Redone 15.juuli 2015 20:06
Minu maitsele pisut liiga magus. Ja veel: rullida ei saanud niisama, pidin kahe küpsetuspaberi vahel rullima. Aga tuli ilusti vormist lahti ja paras segu muredusest ja kõvadusest, nii et peos laiali ei lagune.
1