Küpsetised  » Tainad

Või-muretainas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Muretainaretsept salatikorvikese jaoks. Antud kogusest saab olenevalt vormi suurusest 10-15 korvikest.
Sega jahu soolaga. Pane toasoe rasvaine jahule ja haki jahuga segamini, lisa vedelik ja sõtku tainas. Enne küpsetamist hoia jahedas 30-60 minutit. Suru tainas korvikestesse. Küpseta 250 kraadi juures kuldpruuniks.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
NurrMarta 19.okt 2009 21:39
Mimmu - muretainas kasutatakse siiski võid või margariini, hakkides selle jahuga segi. Õli annab hoopis teistsuguse konsistentsi. Mingit sorti taigna saad kindlasti ka õliga :) aga ma kardan, et mitte korralikke muredaid korvikesi.
Mimmu 19.okt 2009 16:12
Kas Rasvaine võib ka toiduõli olla?
1