Küpsetised  » Tainad

Muretainas kartuliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Eva Palu
Kartul muudab muretaina lausa krõbedaks. Maitselt on ta üsna mage, mistõttu on retseptis lisatud ka veidi soola. Sarnaselt kohupiima-muretainale on seda taigent pisut raskem töödelda, kuid tulemus on seda väärt. Lisaks saad ära kasutada eelmisest päevast järele jäävaid keedukartuleid.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ 2 tundi külmikus tahenemiseks

Kogus: 1 portsjon
Riivi kartulid peene riiviga ning sega need toasooja võiga ühtlaseks massiks. Lisa jahu ja sool ning mätsi käte abiga ühtlaseks tainaks. Pane kile sisse ja aseta vähemalt paariks tunniks külmkappi tahenema.

VAATA RETSEPTI
Rikkalik kõrvitsapirukas
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa