Uudiskiri Instagram Facebook
 
Tainad

Kiirlehttainas

Tainad

Kiirlehttainas

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Küpsetiste valmistamiseks kiirem variant lehttainas.
Retsept
portsjonile
500 g Jahu
400 g Või
1.5 dl Külm vesi
0.5 tl Sool
2 tl (Suhkur)
Sõelu jahu tainalauale. Lisa väikesed võitükid ja haki noaga sõmeraks. Lahusta sool ja suhkur külmas vees, lisa jahu ja või segule ning sega kiiresti sile tainas. Kata tainas rätikuga ja hoia mõni tund või ka järgmise päevani jahedas. Hakitud lehttainast küpsetised ei jää nii lehelised ja õrnad kui rullitud lehttainast. Enne küpsetamist on soovitav tainast 2-3 korda lahti rullida ja 3-4 kordselt kokku panna.
 

KOMMENTAARID

kcngvdsöl 02.dets 2010 09:22
vastikkkk
kcngvdsöl 02.dets 2010 09:22
nõme mingi plönn:T
kata 19.sept 2009 18:46
no täielik käkk :( :N
rando 24.juuli 2009 19:11
oi taina taina tam tam
AiliV 18.veeb 2009 16:42
Väga hea taigen,saab õhuline kui rullid lahti ja jälle kokku umbes 8 korda.Võiks lisada ka sutsuke küpsetuspulbrit jahule.Tegin sellest napoolioni koogi ja sai väga hea.:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes