Küpsetised  » Tordid

Kakaotort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vilma
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistusaeg: 25 minKüpsetusaeg: 30 minViimistlusaeg: 10 min

Kogus: 8 portsjonit
Küpseta Erika kakaotordipulbrist vastavalt valmistamisõpetusele tordipõhi. Lase jahtuda ning lõika kaheks kihiks. Kihid immuta mahlaga. Kreemi valmistamiseks sulata vesivannil tükeldatud šokolaad, lase jahtuda. Lisa šokolaadile piim, tuhksuhkur, pehme või, vanillisuhkur ja sool ning vahusta esialgu aeglasel kiirusel 2 min, seejärel max kiirusel 5 min. Määri tordi alumisele kihile moosi kiht, seejärel kreemi kiht ja kata pealmise tordi kihiga. Tordi pind ja küljed kata ülejäänud kreemiga ning kaunista marjadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 17.juuni 2011 09:09
Mina olen pannud poole vähem tuhksuhkurt ning vahele pannud mustsõstra moosi, ei ole nii magus midagi siis. =) Immutanud olen rabarberi mahlaga.
KiirestiOnVastustVaja (: 24.sept 2010 17:59
ei tea mis mahlaga seda immutama peab ?
gertrud 18.nov 2009 20:35
PARIM KOOK OLI !
jannza 16.nov 2009 21:52
ei päästnud mul ka hapukas moos, kuigi ma ei pannudki niipalju tuhksuhkrut, kui retseptis kirjas. Väga väga magus kook, ei tee rohkem.
kaisu060 10.sept 2009 14:37
Hapukas moos oli ainus mis selle koogi päästis, see oli ikka jube magus, nagu oleks ainult suhkrut suhu pistnud. Muidu tuli ilus
Vilma 15.juuni 2009 10:18
Huvitav, kas kasutasid ikka tumedat Bitteri ?okolaadi ja hapukat moosi? Selle tordi puhul just hapukas moos ja peal kaunistuseks olevad marjad tasakaalustavad magusust. :)
Proovija 10.mai 2009 20:08
See oli vastikult magus kook:( kreem tuli jube magus. Tuhksuhkru kogust tuleks kindlasti vähendada või tuleks mingi teine kreem teha.......
1