Küpsetised  » Tordid

Rammus šokolaaditort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Toomas Volkmann
Magus-mõru tükk head šokolaadikooki teeb ainult head.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ külmikus vähemalt 5 tundi.

Kogus: 1 portsjon
Purusta küpsised, lisa sulatatud või, ploomid ja mandlid. Sega ühtlaseks massiks ning suru 26 cm läbimõõduga küpsetusvormi põhja. Sulata šokolaad, lisa koor, ülipeeneks hakitud piri-piri, Amaretto, riivitud sidrunikoor, sidrunimahl, kaneel, ingver ja purustatud pistaatsiapähklid. Sega ühtlaseks, vala põhjale ning jäta vähemalt viieks tunniks külmikusse. Enne serveerimist kata kook värskete maasikate ja mündilehtedega, peale raputa kakaopulbrit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 07.mai 2012 08:11
Eva: jah, tegu on vaba käega tordile puistatud ?okolaaditükkidega.
Eva 06.mai 2012 17:28
Mis tükid need koogi peal on (tumedad, justkui ?okolaadist)? Retseptis selle kohta vihjet ei leia.
1