Küpsetised  » Tordid

Ämblikutort

Keskmine hinne: 2.7 Allikas: Kõrvitsatoidud Autor: Lia Virkus
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 10 portsjonit
1. Koori ja riivi kõrvits. Sulata või.

2. Vahusta munad suhkruga ning sega juurde kõrvits, või ja ingver.

3. Sega omavahel kuivained (jahu, kaneel ja küpsetuspulber) ning sega tainasse. Kalla tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 24 cm läbimõõduga lahtikäivasse
koogivormi.

4. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30‒35 minutit. Lase jahtuda.

5. Šokolaadiglasuuri valmistamiseks kuumuta koor keemiseni, tõsta pliidilt, lisa tükeldatud šokolaad ja sulata segades.

6. Kalla glasuur koogile ja lase tahkuda.

7. Sega tuhksuhkur veega ja pritsi ämblikuvõrguna koogile.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa