Küpsetised  » Tordid

Kräsupeatort

Keskmine hinne: 3.89 Allikas: Oma Maitse Autor: Annika Aavik
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Vahusta munad suhkruga. Lisa kondenspiim, hapukoor ja soodaga segatud jahu, sega ühtlaseks.

2. Vala pool tainast küpsetuspaberiga kaetud 26 cm läbimõõduga vormi ja küpseta 200-kraadises ahjus 20
minutit – kontrolli küpsust puutikuga.

3. Lisa teisele tainapoolele kakao ning küpseta samamoodi.

4. Kreemiks sega hapukoor suhkruga.

5. Lõika jahtunud pruun tordipõhi kaheks kihiks. Pane alumine pool serveerimisalusele
ja määri peale moos. Kata teise kihiga.

6. Lõika hele põhi kuubikuteks ja sega kreemiga, laota vormi tumedale kihile.

7. Glasuuriks sulata šokolaad koos võiga. Lisa rõõsk koor ja kakao ning kuumuta keemiseni. Nirista tort glasuuriga üle ning hoia üleöö külmas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kokkaja 21.nov 2014 23:44
No siin pole sõnagi öeldud, et šokolaadi tuleb keeta. Šokolaad koos kõigi lisatavate aintega kuumutatakse keemiseni,st. mullide tekkimiseni. Kummaline oled sina...
Kadri 10.nov 2014 20:47
Šokolaadi ei tohiks kunagi keema lasta, sellega tuleks väga ettevaatlikult ümber käia. Kummaline retsept...
1