Küpsetised  » Tordid

Šokolaadi-biskviittort pähklikreemiga

Keskmine hinne: 3.7 Allikas: Oma Maitse Autor: Nadežda Kaarma
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 12 portsjonit
1. Eralda munakollased valgetest. Vahusta munavalge kõvaks vahuks, lisa suhkur, vahusta veel. Pane hulka munakollane, vahusta paar minutit. Sega kuivained omavahel ning lisa munasegule. Lõpuks vala tainasse sulatatud või ning sega kõik ühtlaseks. Pane tainas küpsetuspaberiga kaetud lahtikäivasse vormi (Ø 26 cm) ning küpseta 180-kraadises ahjus 40 minutit. Proovi küpsust tikuga. Jahuta ja lõika kolmeks.

2. Kreemiks vahusta omavahel toorjuust, koor ja šokolaadi-pähklivõi. Jaga kreem silma järgi kolmeks. Määri alumisele biskviidikihile kolmandik kreemist, pane sellele viilutatud maasikad. Kata teise biskviidiga, määri peale kreemi ja viilutatud banaane. Nüüd on viimase biskviidi kord: määri peale ülejäänud kreem. Pane kook tunniks külmkappi.

3. Katte tarvis soojenda vahukoor paksupõhjalises potis ning sega hulka pähklivõi. Kata tort seguga. Kaunista maasikatega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tagumik 19.nov 2016 19:45
*Nutella
Margit Perehod 06.nov 2015 17:04
Sooviks teada mis on sokolaadi-pähklivõi?
1