Küpsetised  » Tordid

Mango-granadilli juustutort rukkileivapõhjal

Keskmine hinne: 3.15 Allikas: Lia tordid Autor: Lia Virkus
Eksootilisi maitseid esindav juustutort, mida on mugav sügavkülma ette teha. Valmib kiirelt ja lihtsalt ning säilib sügavkülmas fooliumisse pakituna mitu nädalat.
Valmistusaeg: üle 60 min

45 minutit + 4,5–12 tundi sügavkülmas

Kogus: 12 portsjonit
1. Põhja valmistamiseks sega riivitud leib ja suhkur sulatatud võiga. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva 24 cm läbimõõduga koogivormi põhjale. Pane katte valmistamise ajaks sügavkülma.

2. Katte tarvis vahusta koor suhkrutega. Lisa toasoe toorjuust ning kohupiimapasta või ricotta, mikserda ühtlaseks. Sega hulka riivitud sidrunikoor ja pool mangopüreest. Laota segu vormi rukkileivapõhja peale. Pane vorm pooleks tunniks sügavkülma.

3. Laota tordi peale ülejäänud mangopüree. Pane tort veel 4–6 tunniks kuni ööks sügavkülma.

4. Tõsta tort pool tundi enne serveerimist toatemperatuurile. Vahetult enne serveerimist poolita granadillid, võta lusikaga viljaliha ja kaunista sellega tort.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 07.juuli 2015 08:37
Lp Sven!. Vaadake palun punkti 3. Tort tõstetakse koos vormiga sügavkülma ...
SVEN 02.juuli 2015 14:26
MIS ASI SEDA KOOS PEAKS HOIDMA? SEE SEGU VALGUB JU LAIALI!
1