Küpsetised  » Tordid

Maasikatort tumedal põhjal

Keskmine hinne: 4.05 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Vahusta munad suhkruga.

2. Sega omavahel mandlijahu, maisitärklis ja kakao.

3. Ühenda kuivained ettevaatlikult segades munavahuga.

4. Vala tainas 15 cm läbimõõduga koogivormi ja küpseta 180 kraadi juures 20 minutit.

5. Lase tordipõhjal maha jahtuda ja poolita seejärel.

6. Vahusta rõõsk koor tuhksuhkru ja vanillsuhkruga.

7. Sega omavahel vahukoor ja jogurt.

8. Haki maasikad ja laota pooled neist poolitatud tordipõhjale.

9. Kata maasikad poole koguse kreemiga.

10. Aseta peale teine tordipõhja poolik ja kata see kreemi ja maasikatega.

HEA TEADA!
Valmista tort mõni tund enne serveerimist, siis pole põhja vaja eraldi immutama hakatagi. Mandlijahu puudumisel võid tordi valmistada klassikalise biskviidiga ehk asenda mandlijahu samas koguses nisujahuga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa