Küpsetised  » Tordid

Toorjuustu-kirsikook

Keskmine hinne: 3.05 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Vala kivideta kirsid koos suhkru ja tärklisega potti ning keeda, kuni tulemuseks on kallerdunud moos. Lase segul jahtuda ja tõsta seejärel tunniks külmutuskappi.

2. Vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks.

3. Sega omavahel kuivained ja lisa munasegu hulka.

4. Vala tainas koogivormi ja küpseta 180 kraadi juures 20–25 minutit.

5. Lase tordipõhjal jahtuda ja seejärel poolita.

6. Vahusta omavahel toorjuust ja rõõsk koor.

7. Kata üks tordipõhi kirsimoosi ja seejärel toorjuustukreemiga.

8. Tõsta peale teine tordipõhi ja kata ülejäänud toorjuustukreemiga. Kaunista tort pealt kirsimoosi ja šokolaadilaastudega.

HEA TEADA!
Kui sul on kapis eelmisest aastast jäänud külmutatud kirsse, kasuta just need moosiks ära – külmutatud marjadest saab ka moosi tegemiseks vajalikku vedelikku. Kui teed aga värsketest marjadest, lisa pool klaasi kirsimahla. Tordipõhja küpsetades jälgi, et biskviit ära ei kõrbeks. Siin toodud aeg ja kuumus võivad olenevalt ahjust varieeruda. 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa