Küpsetised  » Tordid

Rabarberi-jäätisetort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Hapukas ja samaegselt magus rabarberitort.
Valmistusaeg: 20-40 min

Valmistamisaeg u 30 minutit + üleöö sügavkülmas.

Kogus: 1 portsjon
Lõika rabarber tükkideks ja pane suhkruga potti ning kuumuta 5-10 minutit, lase jahtuda. Vahusta koor, lisa munakollased ja rabarber. Pane üks beseepõhi lahtikäivasse vormi. Vala vahukooresegu peale ja kata teise beseepõhjaga. Tõsta sügavkülma ja hoia kuni järgmise päevani. 
Kuumuta tükeldatud rabarber suhkuga 5-10 minutit ja lisa serveerimisel torditükile.
 
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
heleene-eliisabet 29.juuni 2010 08:06
:D huvitav jah.
marrukiisu 31.mai 2007 12:24
huvitav, proovin teha! :)
1