Küpsetised  » Tordid

Mini-Sacher

Keskmine hinne: 3.18 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Üks kuulsamaid Austria torte, mille lõi 1832. aastal 16-aastane Viini kokaõpilane Franz Sacher. Kohalike arvates on see tort ilma lisandita liiga kuiv, seepärast pakutakse originaalset Sacherit Viinis, hotelli Sacher kohvikus alati koos maitsestamata vahukoorega. Lisaks klassikalisele tordile valmistatakse ka minitorte, mille läbimõõt on vaid 10 cm ning mis on immutatud rummiga. Rummiga immutamist võib katsetada ka seda torti tehes.
Kogus: 1 portsjon
Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Sulata või ja šokolaad nõrgal kuumusel. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja vanillsuhkur ning sega see munavahu hulka vaheldumisi šokolaadi-võiseguga. Kalla tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 20cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi. Küpseta 175-kraadises ahjus 40 minutit. Jahuta täielikult ja lõika pikisuunas pooleks. Määri vahele aprikoosikeedist. Glasuuri tarvis sulata šokolaad ja või. Lisa koor, sega ja jahuta veidi. Kalla glasuur koogile, määri seda ka servadele. Hoia kuni serveerimiseni külmkapis.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa