Küpsetised  » Võõbad, glasuurid, kreemid

Kuninglik glasuur

Keskmine hinne: 4.05 Allikas: Nigella retseptid Autor: Nigella Lawson
Kokasaate "Nigella retseptid: ainult magustoidud" retsept
Valmistusaeg:

10 minutit

Kogus: 1 portsjon
Pane munavalged ja tuhksuhkur keskmise suurusega kaussi ja vahusta mikseriga keskmisel kiirusel umbes 5 minutit, kuni segu on muutunud läikivalt läbipaistmatuks. Lisa glasuuri vedeldamiseks sidrunimahl ja sega õige konsistentsi saamiseks veel paar minutit.
Saadud kogusest piisab 12 keeksikese glasuuriga katmiseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Elu 08.sept 2012 20:10
See sobib väga hästi õuna muffinitele, ;)
liisu 28.dets 2011 18:38
Ma olen seda glasuuri lapsepõlvest peale teinud, piparkookude peale. Ja sidrunimahla asemel kasutasin vanasti sidrunihapet. Sidrunihappega ei jää muideks ka piimjaks.
kadi 22.dets 2011 21:28
kas sidrunimahla asemel võib ka panna sidrunihapet??
kukupai 21.jaan 2011 17:07
aga kas ilma sidrunimahlata saab ka?
Martake16 16.sept 2010 19:54
Super!
rebane 28.juuni 2010 12:40
hea glasuur
Lahetüüp 24.juuni 2010 12:54
Õu lotte, enne just rääkisid Villu all, et sööd niisama.
lotte 21.juuni 2010 20:03
täitsa imelikud olete kõik! seda glasuuri ei sööda paljalt siis see tundubki liiga magus pange seda galsuuri mõne koogikese peale siis on see vägagi maitsev
Villu 21.juuni 2010 20:01
see on lihtsalt super hea mulle maitseb see tohutult palju nagu mega palju ma olen üli HÄPPI see on lihtsalt nii hea, et ma söön selle tavaliselt täiesri paljalt äta ja minu meelest võiks see veel magusam olla vahepeal ma söön seda ka pannkoogi peal ja siis ma olen üli HÄPPI ma laavin seda see on nii hea vahepeal segan sinna juurde ka kuivatatud kirsse ja siis on see veel parem kui niisama see on lihtsallt nii hea ma suerks selle pärast vist ära nigella suuur suur tänu sulle sellise retsepti avaldamise eest tavaliselt söön seda hommiku söögiks ja siis valan seda hommiku söögi helveste peale ja siis on üli HÄPPI sest see on lihtsalt liiga hea ja üleültse on Nigella maailma parim kokk sest ta teeb lihtsalt niiu maitsvaid kooke ma olen sulle ülimalt tänulik mu lemmik kokk oled sa
Laura 26.märts 2010 09:30
tegin kah seda just ja noh, on ikka päris magus :D J akuna mul sidrunimahla polnud lisasin hoopis õunamahla, eriti maitset ei andnud, aga enam nii magus ei olnud. Panin seda 20-le muffinile ja jäi veel pool alles ka :D:D Olin teinud ka ?okolaadikoogi ja mõtlesin tolle peale ka seda glasuuri panna, sulatasin veel õhulist piima?okolaadi ka ning segasin selle glasuuriga. Mõnus jäi. Sooviatan kõigile. :)
NurrMarta 25.märts 2010 20:24
See tõlge "kuninglik glasuur" on nagu "jaitsakamennaja doroga" :) Royal icing on täiesti tavaline suhkruglasuur.
NH 25.dets 2009 00:53
Mina üritasin teha seda glasuuri shokolaadimuffinite peale, aga tulemus ei tulnud selline nagu ma lootsin :( Glasuur kausis oli ilus valge, aga muffini peale pannes ja "kuivates" kumas muffin ise sealt läbi ja glasuur oleks olnud nagu halli värvi - kahtlane :N Maitsel polnud muidu viga, sidrun tasakaalustas asja ja mõnusalt paks tuli, ei valgunud laiali. Kahju ainult, et niimoodi piimjaks muutus ja läbi kumama hakkas, muffinid polnud enam üldse isuäratavad.
mesak 23.dets 2009 20:38
Paningi porgandikeeksi peale ja tuli hea. Sidrunimahla võib isegi rohkem panna, siis ei jää nii läila. Need 12 kooki saavad aga tõesti jõhkralt suure katte, sest kogus on päris suur. Koogikeste katmiseks võiks kogus minu arust poole väiksem olla. Nigellale aga teadagi meeldivad magusad asjad :)
P. 22.aug 2009 18:39
porgandikoogi peale panna on super ! hapuka koogi peal, mm :)
Daikiny 24.juuli 2009 16:02
Liiga magus .
Kat 09.juuni 2009 22:05
Proovisin ära ja oli väga hea.Segasin isegi väga vähe aga tulemus oli super !:D
Anna 18.mai 2009 13:38
See on sama mis piparkookidele käib.
väk 22.märts 2009 19:17
Vastikult magus
Piia. 13.märts 2009 20:59
Tuli väga hea. Lisasin sidrunit rohkem kui vaja, ja tuli väga hea hapukas!:)
Margit85522 01.veeb 2009 13:34
vaadates retsepti järgi oleks nagu väga väga magus glasuur (põhiline ju ongi vaid suhkur), kuid tegin siiski ise järgi ning polnudki nii magus kui arvasin algul. eks see sidrun tegi ikka head :).. väga mõnus tegelikult.
1