Küpsetised  » Võõbad, glasuurid, kreemid

Mandlikreem

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Kreem tortidele ja kookidele.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Vahusta muna ja munakollane suhkruga, sega juurde jahu, piim ja koor ning kuumuta keemiseni, alles siis lisa või. Vala mandlid kuuma veega üle, lase seista 2-3 minutit, eemalda kestad, haki või jahvata peeneks ja lisa kuumale kreemile. Essentsi kasutades lisa see jahtunud kreemile. Samuti lisa vahustatud koor külmale kreemile ja sega õrnalt.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
murelik 29.juuli 2010 19:45
hakkasin kreemi tegema ja sattus segaseks koored :S esimene koor on rõõsk koor ja 20%-line. kahjuks sellist rõõska koort ei ole, on 10%,35% ja 38%list. hapukoor on 20%-line. siis tuleb kirjutada hapukoor mitte rõõsk koor.
Malle 05.veeb 2010 17:30
Ok suur tänu :). Need ei ole need suhkruga paneeritud ega?
Atsinna 04.veeb 2010 20:22
Magusmandel on tõesti magus, müügil samas kus tavaline mandel, aga pakendi peale on kirjutatud magus mandel, papp-pakendis ja võrreldes teise mandliga suht kallis. Selveri hind 39eek.
Malle 04.veeb 2010 19:46
Mis asi on magusmandel ja mõrumandel? Mina tean ühte mandlit...need mida poest saab. Oskab keegi vastata?
1