Küpsetised  » Võõbad, glasuurid, kreemid

Pähklikreem

Keskmine hinne: 5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Kreem tortidele ja kookidele.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Vahusta muna ja munakollane suhkruga, sega juurde jahu, piim ja koor ning kuumuta keemiseni, alles siis lisa või. Vala mandlid kuuma veega üle, lase seista 2-3 minutit, eemalda kestad, haki või jahvata peeneks ja lisa kuumale kreemile. Essentsi kasutades lisa see jahtunud kreemile. Samuti lisa vahustatud koor külmale kreemile ja sega õrnalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ema 21.dets 2004 10:43
selle retsepti lugemisel tuli mulhea idee kasutan seda kreemi napoolioni koogi täidiseks.
Ema 21.dets 2004 10:40
Pole proovinud aga arvan,et maitsvam saaks kui pähklid röstida,mitte veega üle valada.
1