Küpsetised  » Võõbad, glasuurid, kreemid

Keedukreem apelsiniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: TT foorum - Maire Suitsu Autor: Toidutare
Tuuletaskute täitmiseks sobiv keedukreem.
Vahusta munarebud puulusikaga vahustamisanuma põhjas suhkru ja riivitud sidrunikoorega heledaks vahuks. Aja apelsinimahl keema ja nirista siis vähehaaval ning pidevalt kloppides munavahu hulka. Pane anum kuuma vette ja mikserda või klopi, kuni segu pakseneb. Lisa 3 sl apelsinimahla paisutatud ja veevannis sulatatud zelatiini, tõsta anum külma vette ja mikserda, kuni segu jahtub. Kui kreem hakkab kergelt tarduma, kalla peale elastseks vahuks mikserdatud munavalged ja tõsta alt ülespoole õrnalt segamini, kaussi perioodiliselt veerand ringi võrra keerates.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa