Uudiskiri Instagram Facebook
 
Võõbad, glasuurid, kreemid

Keedukreem apelsiniga

Tuuletaskute täitmiseks sobiv keedukreem.
Retsept
4 tk muna
Sidrunikoor
5 sl Kristallsuhkur
3 dl apelsinimahl
3 tl Želatiin
Vahusta munarebud puulusikaga vahustamisanuma põhjas suhkru ja riivitud sidrunikoorega heledaks vahuks. Aja apelsinimahl keema ja nirista siis vähehaaval ning pidevalt kloppides munavahu hulka. Pane anum kuuma vette ja mikserda või klopi, kuni segu pakseneb. Lisa 3 sl apelsinimahla paisutatud ja veevannis sulatatud zelatiini, tõsta anum külma vette ja mikserda, kuni segu jahtub. Kui kreem hakkab kergelt tarduma, kalla peale elastseks vahuks mikserdatud munavalged ja tõsta alt ülespoole õrnalt segamini, kaussi perioodiliselt veerand ringi võrra keerates.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga