Küpsetised  » Võõbad, glasuurid, kreemid

Trühvlikate

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare.ee Autor: Eva Pärtel
Šokolaadimass, millest saad valmistada trühvelid või määrida seda kreemina koogile.
1. Haki šokolaad. Kuumuta koor keemiseni ja eemalda pliidilt.

2. Tõsta sisse hakitud šokolaad ning sega, kuniks see on sulanud.

3. Jahuta toatemperatuurini ning siis edasi külmikus, kuni mass on sedavõrd tahenenud, et seda saab töödelda. Ettevaatust, kui kauaks jätad, muutub see liiga kõvaks.

4. Määri koogile või vormi trühvliteks. Selleks vormi käte vahel pallikesed ja veereta trühvelid kakaopulbris.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa