Küpsetised  » Võõbad, glasuurid, kreemid

Glasuurkreem tortidele ja kookidele

Keskmine hinne: 3.16 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Sametiline ja pehme maitsega kreem tortidele ja kookidele.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Sega munad suhkruga ja vahusta kuumaveevannis, kuni suhkur on lahustunud. Jahuta 18-20ºC-ni ja lisa vahustatud võile, kuhu on sisse segatud veidi konjakit. Kreem on elastne, sametise ja pehme maitsega, värvuselt kollane. On veerikkam kui võikreem ja seetõttu rikneb kiiremini.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 02.veeb 2013 20:40
Konjakit ei pea tõesti panema, ent väike sorts alkoholi teeb kreemi maitselt särtsakaks, nipp on vanaemade-aegne ja kreemi maitse selle väikese võtte abil paljude jaoks nostalgiline.
väike 02.veeb 2013 11:22
milleks konjak
1