Kaalukatele

Lahja ja munata majonees

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Helen
See majoneesiasendaja, mille 100 grammi sisaldab vaid 120 kcal, säilib kuni kaks nädalat.
Valmistusaeg: 20-40 min
Klopi väikeses paksupõhjalises keedunõus kartulijahu vee hulka. Kuumuta segades, kuni segu tõuseb keema. Keeda pidevalt segades minut või kaks ehk seni, kuni segu muutub läbipaistvaks.
Kalla segu vahustamisanumasse, lase veidi jahtuda ja mikserda ülaltoodud järjekorras juurde kõik loetletud ained. Kalla majonees purki, sule kaanega ja lase külmkapis jahtuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
rootsrai 19.veeb 2007 17:33
kui natuke sinepit ja suhkurt ka juurde siis tuleb päris hea
1