Kaalukatele

Pikantsed lihapallid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Lihapallid kaalukatele.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
 
Leota riivsai piimas, sega kõk koostisosad ühtlaseks tainaks. Veereta väikest lihapallid ja prae õlis 7-8 minutit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hiiutar 10.dets 2005 20:29
Suurepärased lihapallid. Karlssongi rõõmustaks selliste üle kindlasti :E Kasutasin küll erinevalt retseptist kodust ehk seguhakkliha, kuid tulemus tuli siiski hea. Loomahakklihast peaks ehk veidi väiksemad pallid tegema - muidu ei küpse piisavalt läbi. Minu omad olid ca 3-3,5 cm läbimõõduga. Liha-
palli praadimine on vist ka omaette kunst. Ma ei taibanud pallikesi kohe pannil veeretama hakata, seetõttu tulid nad mul veidi nurgelised :)
ann36 10.jaan 2005 10:19
olen aegajalt hakklihapalle praeahjus küpsetanud, saavad ka maitsvad ning pole vaja praadimiseks liigset rasva lisada
siku 04.jaan 2005 23:49
ehk oleks tark tegu pallid keeta ja mitte praadida. mõjub kehakaalule kindlasti paremini-vähemalt minu kaalu arvestades. praetud toit on kindlasti maitsvam.
1