Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soolased

Grillitud paprikad

Soolased

Grillitud paprikad

PrindiSoovita sõbrale
Kaalukate roog, 2 varrast - TST- 4,5. Grillitud paprikakaunad kuskussiga.

Ettevalmistusaeg 30 minutit, marineerimiseks 1 tund, grillimisaeg 10 minutit.

Taimetoitlastele
Retsept
200 g keetmata kuskussi
8 punast paprikat
150 g kuni 10% rasvasisaldusega toorjuustu
4 sl hakitud ürte
soola
pipart
Cayenne´i pipart
1 küüslauguküüs
4 sl estragoniäädikat
3 tl taimeõli
mõni tilk vedelat suhkruasendajat
Lase kuskussil paisuda pakendil oleva juhise kohaselt. Lõika paprikate ülemine pool ära, pane kõrvale ning eemalda ettevaatlikult seemned ja valge osa. Sega toorjuust ja hakitud segatud ürdid kuskussiga. Maitsesta soola, pipra ning Cayenne´i pipraga. Täida paprikakaunad kuskussiseguga, aseta "kaas" peale tagasi, torka paprikad ühekaupa piisavalt pikkade varraste otsa ja tee neisse sisselõikeid. Suru puruks küüslauguküüs ning sega äädika ja õliga.
Maitsesta soola, pipra ning suhkruasendajaga. Võõpa vardad seguga. Lase paprikavarrastel umbes tund aega seista, vahepeal neid seguga mitu korda üle määrides. Grilli paprikavardaid pidevalt ringi pöörates 8-10 minutit. Serveeri kohe pärast valmistamist.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes