Kaalukatele  » Soolased

Grillitud artišokid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti
Kaalukate roog, TST-8 Grillitud artišokid vürtsika kastmega. 
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistusaeg 35 minutit, valmimisaeg 20-22 minutit.


Lõika artišokid pooleks ning hauta neid soola ja sidrunipiraga maitsestatud vees 10 minutit. Suru puruks küüslauguküüs, sega palsamiäädika, puneme, soola ning pipraga. Võõpa segua rtišokkidele ja grilli neid pidevalt pöörates 10-12 minutit. Kastme jaoks haki peeneks sibul, sega see ketšupi, tomatipasta, äädika, õli, tšillipipra, Cayenne´i pipra, pune ja hakitud murulauguga.
Maitsesta soola ja vedela suhkruasendajaga. Serveeri grillitud artišokke kastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa