Kaalukatele  » Soolased

Kartulisektorid

Keskmine hinne: 3.5
Kaalukate roog. Ahjus küpsetatud kartulisektorid hautatud spargelkapsa, paprika ja shampinjonidega jogurtikastmes. TST -14
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Pese kartulid korralikult puhtaks ja lõika sektoriteks. Klopi lahti muna, maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga. Aseta kartulisektorid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning pintselda munaga. Küpseta 200 kraadises praeahjus 20 minutiga krõbedaks. Jaga spargelkapsas õisikuteks, lõika paprikad ribadeks ja poolita shampinjonid. Prae köögivili teflonpannil pidevalt segades kergelt läbi, vala juurde puljong ja hauta 5 minutit. Piserda peale äädikat, puista hulka ürdid, tõsta pann tulelt ning lase veidi tõmmata. Kastmeks sega kokku jogurt, toorjuust, laimi- või sidrunimahl ja estragon. Maitsesta soola ja pipraga. Aseta kartulisektorid ning köögivili taldrikule, serveeri koos kastmega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa