Kaalukatele  » Soolased

Spargel veinikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti
Kaalukatele. Keedetud spargel veinikastmes. TST 16.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Keeda sparglid soola, sidrunimahla ja suhkruga maitsestatud vees.
Haki sibul peeneks ja kuumuta õlis klaasjaks.
Lisa aed-liivatee, prae kergelt läbi, vala juurde vein ja puljong ning lase 5 minutit haududa.
Võta kastrul tulelt, sega hulka hapukoor ja toorjuust, maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri sparglit kartulite ja veinikastmega, garneeri aed-liivatee ja murulauguga.
Antud kogustest saab 4 portsjonit, 1 portsjon: 4 punkti.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa