Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soolased

Spargel veinikastmes

Soolased

Spargel veinikastmes

Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Kaalukatele. Keedetud spargel veinikastmes. TST 16.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 kg valget sparglit
soola
2 tl sidrunimahla
1 tl suhkrut
2 sibulat
2 tl taimeõli
2 sl aed-liivateed
250 ml valget kuiva veini
150 ml köögiviljapuljongit 1 tl pulbrist
75 g 10% hapukoort
1 sl kuni 15% rasvasisaldusega toorjuustu
pipart
1 kg keedetud kartuleid
murulauku
Valmistusviis
Keeda sparglid soola, sidrunimahla ja suhkruga maitsestatud vees.
Haki sibul peeneks ja kuumuta õlis klaasjaks.
Lisa aed-liivatee, prae kergelt läbi, vala juurde vein ja puljong ning lase 5 minutit haududa.
Võta kastrul tulelt, sega hulka hapukoor ja toorjuust, maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri sparglit kartulite ja veinikastmega, garneeri aed-liivatee ja murulauguga.
Antud kogustest saab 4 portsjonit, 1 portsjon: 4 punkti.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes