Kalatoidud

Heeringas wasabi ja seesamiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kui su kodupoes wasabi- ja seesami-maitseainesegu ei müüda, võid selle asendada puhta wasabi ja seesamiseemnetega. Kui ka wasabi’t ei ole, on maitsestamine keerulisem, kuid koduse alternatiivina võid katsetada mädarõikaga.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Puista maitseainesegu hapukoore hulka ja vahusta seejärel hapukoor.
2.  Koori õun ja lõika õhukesteks viiludeks.
3.  Haki murulauk.
4.  Lõika heeringafileest ribad ja lisa õunte juurde.
5.  Vala peale kaste, hakitud murulauk ja sega omavahel kõik läbi.
6.  Lase maitsestuda ja serveeri kas kartuli või leivaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
digit 04.märts 2010 22:13
Kasutasin suitsumaitselist heeringat, kastmeks oli 10% hapukoor segatud mädarõika ja (röstitud) seesamiseemnetega. Kokkusegatuna õuntega ja söödud röstileivaga, maitses hää :)
1