Kalatoidud

Grillitud graavlõhe kalamarjakastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Kiirsoolakalast saab valmistada peolauale ka sooja toidu, millele lisab põnevust kalamarjakaste.
Kogus: 4 portsjonit
1. Pane lõhefilee vaagnale. Sega suhkur, sool ja pipar ning maitsesta lõhefilee. Vala üle konjakiga ja raputa peale hakitud till. Keera kala fooliumisse ja jäta ööpäevaks maitsestuma.
2. Lõika kalafilee neljaks. Grilli alguses kala nahapool, nahk peab küpsema rabedaks. Keera kala ümber ja küpseta veel mõni minut.
3. Sega kastmeained kausis. Vajadusel maitsesta valge pipra ja soolaga.
4. Tõsta filee taldrikule ja kaunista rabeda kalanahaga.Serveeri kõrvale kaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa