Kalatoidud

Suitsukalatäidisega pannkoogid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Soola lisamine täidisele sõltub kala maitsest. Kui lisad näiteks kappareid, ei olegi soola juurde vaja.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Puhasta suitsukala luudest ja murenda liha sõrmede vahel peenemaks.
2.  Haki sibul ja hapukurk kuubikuteks ja till peeneks.
3.  Sega omavahel kala, sibul, kurk, till ja kodujuust. Maitsesta sinepiga.
4.  Aseta täidis pannkoogile ja voldi korralikult kokku.
# Suvisel ajal asenda hapukurk värske soolakurgiga. Marineeritud kurk aga selle täidise juurde ei sobi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siku 12.jaan 2011 19:10
meie tegime marineeritud kurgiga ja tuli pörff ;)
pinponx 08.okt 2009 14:40
good !
1